USLOVI KORIŠTENJA

Uslovi korištenja su napravljeni za Vaše bolje razumijevanje korisničkog odnosa sa www.kupinarate.com , Vaših prava i obaveza prilikom posjete našoj stranici. Korištenjem www.kupinarate.com stranice podrazumijeva se da se u cjelosti slažete sa uslovima korištenja.

Modifikacija uslova korištenja

www.kupinarate.com zadržava pravo da promjeni uslove korištenja pod kojim omogućava korištenje stranice. Ukoliko dođe do promjene uslova korištenja isti će biti predstavljeni korisnicima i potencijalnim kupcima.

Veza prema drugim web starnicama

Stranica www.kupinarate.com može sadržavati veze ili linkove sa drugim web stranicama koje nisu pod kontrolom stranice www.kupinarate.com . Za one stranice za koje nema kontrolu, takođe, naša stranica ne snosi ni odgovornost.

Nezakonita upotreba nije dozvoljena

Kao korisnik stranice www.kupinarate.com, kao uslov korištenja iste, korisnik se obavezuje da sadržaj, proizvode i usluge stranice neće koristiti u nezakonite i zabranjene svrhe. Korisnik stranice ni na koji način ne smije onemogućiti, narušiti ili usporiti funkcionisanje stranice, ali ni onemogućiti korištenje drugim korisnicima. Također korištenje informacija sa web stranice nije dozvoljeno korisnicima, osim onih koje su mu jasno i namjenski omogućene, a vezane su za proizvode i usluge.

Dostava brzom poštom

Besplatna dostava za kupovinu preko 350KM

Online podrška

Online chat podrška 24/7

Plaćanje

Sigurna kupovina

Povrat robe

Besplatan povrat robe unutar 30 dana